De Massagerie Veendam

Gerenommeerd in het Noorden, biedt heren, dames en echtparen heerlijke ontspanning aan in een luxe ambiance. Er zijn nog veel meer redenen om regelmatig tijd te nemen voor een massage ! Masseren kan op heel veel manieren en elk plekje van het lichaam komt ervoor in aanmerking.

Waarom massage

Omdat het de stress verjaagd; omdat het ontspannend werkt; omdat het je nieuwe energie geeft; omdat het goed is voor je zelfvertrouwen; omdat het leuk is om te doen en te laten doen; omdat het een extra dimensie kan geven aan je relatie; omdat het heerlijk is om te verwennen en je te laten verwennen.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is uitermate geschikt voor hen die zich lekker willen ontspannen. Tevens worden diverse afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd, hetgeen nog enige dagen voelbaar is. Door gebruik van verschillende massagetechnieken zullen uw lichaam en spieren volledig ontspannen.Deze massage kan indien gewenst gecombineerd worden met aromatherapie, hetgeen een versterkend effect heeft.

Erotische ontspanningsmassage

Seksuele fantasieën laten uitkomen, alleen of met uw partner, dat kan bij ons. Wanneer u alleen komt dan zijn er masseuses aanwezig die uw dromen waar kunnen maken. Zolang er wederzijds respect is beleeft u de fantasie van uw dromen. Maak een afspraak en bel.

De Massagerie Veendam, Zuidwending 8 (tussen Veendam en Nieuwe Pekela) Openingstijden maandag t/m zondag van 11.00 uur t/m 22.00 uur.

Tel.(0598) 635399 Fax.(0598) 635074

Ga naar volledige website van de massagerie!

Gevel De Massagerie

 

Erotische bar De Massagerie

 

Luxe Jacuzzi Saunaclub Veendam

 

Hamman erotische massagekamer Veendam

 

Impressie De Massagerie