Privé Club Jan Bik Utrecht

Onze club in Utrecht is vanaf heden een echte Privé Club geworden. Bij binnenkomst krijgt u als bezoeker de gelegenheid om in een aparte ruimte een voor een kennis te maken met de aanwezige dames. Zij kunnen u in alle privacy onder vier ogen vertellen wat hun specialiteiten zijn en op uw beurt kunt u aangeven wat uw wensen zijn. U zult zich verbazen over het enthousiasme waarmee de aanwezigen u ontvangen en willen verwennen in deze prettige Prive seksclub. Bovendien vereert sinds kort ook een zeer ervaren SM-Meesteres onze club met een regelmatig bezoek.

Tarieven

  kamer *richtprijs dame totaal
half uur € 20 € 30 € 50
heel uur € 30 € 45 € 75

*De richtprijzen zijn door de dames als indicatie afgegeven en worden op de kamer apart van de kamerhuur aan de dame betaald. Spreek van te voren duidelijk de prijs en mogelijkheden af.

Betaling kan contant, met Euro-/Mastercard of Visacard (creditcard toeslag = 10%). Pinnen is niet mogelijk.
De betalingsafhandeling geschiedt uiteraard discreet.

Faciliteiten

- erotische, intieme ontmoetingsruimte
- 5 kamers te huur per uur en half uur
- 2 heerlijke whirlpools
- airco

---------------------------------------------------
Eventueel bij ons aanwezige meisjes zijn niet bij ons in loondienst maar werken als zelfstandige dienstverleners en zij hebben redelijke tarieven als indicatie afgegeven. Klanten huren bij ons een kamer. In overleg met de partner van hun keuze bepalen ze de aard van de dienstverlening en de verdiensten.

Prive ontvangst

 

Klik hier voor SM-Meesteres Lovita en meer meisjes

 

Bad Seksclub Utrecht

 

Bekijk ook eens ons Webcam dames