404

Oops deze pagina bestaat niet meer of is verplaatst
Misschien kunnen we je verder helpen met deze dames.

Bel nu:

0906-0114
en vul toegangs code in:
Ja, ja. Daar zijn we weer!

Ja, ja. Daar zijn we weer!

Door: nieuwsaapje @ 2014-10-26 00:55:39
Het is even drukjes geweest bij Jan Bik. 300 hoerenlopers van de overheid kwamen tegelijkertijd binnen. Gekkenhuis zult u begrijpen. Zoveel gezelligheid? Dat kennen ze natuurlijk niet. Enkele schijnen dan ook hun ballen uit hun broek gelachen te hebben. Toen natuurlijk allemaal mooie verhaaltjes in de media... een roddeltje hier en daar. Maar wat is waar? En hoe zit het met onze kant van het verhaal eigenlijk? De bloopers van de officieren van justitie? Of die van het arrestatieteam? Het schandalige handelen van de curator van Givolo B.V.? De undercoveragenten die op surfplanken mee in zee gingen en zich lazarus dronken met bijbehorende foto’s? Of de onjuist handelende rechter-commissarissen?

Genoeg om een eigen Jerry Springer show te beginnen dachten wij zo.
Justitie komt steeds met eenzijdige, onjuiste en frauduleus aangepaste informatie naar buiten in de pers. Zullen we nu eens kijken hoe zij met onze informatie omgaan.

En waarom is er geen arrestatieteam binnengekomen bij die corrupte smeerkazen van de politie en defensie van vorige week? Waarom zijn die niet aangehouden juist net op het moment dat ze op vakantie zijn voor een groot media spektakel? Zoals bij de twee 65 plussers, Jan Bik en zijn vrouw het geval was. Knap hoor, twee "vluchtgevaarlijke en zware criminelen" daar aanhouden. Wat in een simpel hotelletje gebeurde trouwens, waarbij overal het nieuws verspreid werd dat ze in hun prachtige huis (welk huis?) op Tenerife zouden zijn aangehouden. Niet dus, maar 'klinkt wel mooi' zullen ze gedacht hebben.

Waarom worden die ambtenaren slechts geschorst en zitten ze niet vast in voorarrest? Zij hebben, anders dan waar Jan Bik van wordt beschuldigd, OOK mensenlevens in gevaar gebracht door niet deugdelijke apparatuur met een hogere "geld-onder-de-tafel-bonus" voor te laten op deugdelijke apparatuur. Bij defensie hebben we het dan niet over knikkers, maar over legervoertuigen. Bij politie onder andere blaastesten (stomdronken toch door kunnen rijden) en portofoons (niet kunnen communiceren dat er iemand ligt dood te bloeden). Lijkt ons typisch gevalletje: “jij-likt-mijn-ballen-en-ik-de-jouwe!”

U hoort het. We zijn even weg geweest, maar Jan Bik komt terug met nog meer entertainment en in de wandelgangen wordt zelfs al gesproken over een franchise concept... (ja, inderdaad, mailen mag al ;-)

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. En wij van Jan Bik zijn daar eeeeerrug dankbaar voor. En justitie zal daar aaaaaaalle begrip voor hebben uiteraard...

Keep walking!

Tot slot zijn boekenschrijvers en filmmakers bij deze uitgenodigd om contact op te nemen voor het levendige verhaal van Jan Bik. Van het Jappenkamp in Indonesie tot zijn 7e levensjaar, tot onderwijzer, naar eigen boekhandel en afsluitend met 11 sexclubs en zelfbenoemd filosoofje.

Escort dames

samira86
Samira86 28jr
200€ p/u
Claudia
Claudia 40jr
75€ p/u
LILAS
LILAS 25jr
100€ p/u
Alexia
Alexia 22jr
80€ p/u

Webcam dames

Nu live alexya
Alexya 23jr
23jaar Chat >>
Nu live hotpamela
Hotpamela 25jr
25jaar Chat >>
Nu live beyonce
Beyonce 24jr
24jaar Chat >>
Nu live tiffanyrox
Tiffanyrox 25jr
25jaar Chat >>

Sexfilms

Twee verlegen vriendinnen
Twee verlegen vriendinnen
Hitchbitch Manuela
Hitchbitch Manuela
Karin bij Handyman
Karin bij Handyman
Blonde kontenlikster
Blonde kontenlikster