404

Oops deze pagina bestaat niet meer of is verplaatst
Misschien kunnen we je verder helpen met deze dames.

Bel nu:

0906-0114
en vul toegangs code in:
Voral zo dorgaan!

Voral zo dorgaan!

Door: nieuwsaapje @ 2014-11-23 13:29:02
Zoals eerder beloofd hier het eerste stukje "Fingerspitzengefuhl" van onze lieve justitie blootgelegd. Onder andere de vrouwelijke offiklier van justitie Antoinette E.M. Doedens is verantwoordelijk hiervoor welke zelf aangeeft over een duivelse "Evangelisatiedrift" te beschikken. Dit alles begint dan ook steeds meer op een kruistocht te lijken om het oudste en ontspannendste beroep ter wereld naar de filistijnen te helpen.

Enfin, oordeel zelf over het begin van haar kruistocht, dag 1:

30 januari 2013,

3 jaar lang hebben 50-200 (!?!) gefrustreerde, ambtenarige mannetjes hun lieve vrouwtjes tekort gedaan om zich te verdiepen in het erotische hart van Nederland: Jan Bik. Gluren achter de bosjes, peilzender onder de auto's, telelens uit hun reet, rooie oortjes tegen de telefoons aan in de hoop sappige verhalen te horen en stuntelig speurwerk over wie waar en met wie gaat. Drie jaar lang hadden ze de tijd om alles tot in de puntjes uit te zoeken. En vandaag, 30 januari 2013 wordt dat dus tot in de puntjes uitgewerkt. Op tientallen plaatsen wordt tegelijkertijd binnengevallen. 1 van die plaatsen betreft de haarlemmerdijk in Amsterdam.

Het arrestatieteam bereidt zich voor... De voordeur wordt eruit geknald. Dan begeeft het goed voorbereidde team zich naar de tweede verdieping. Gewapend en getraind als ze zijn verloopt alles soepel als ze voor het triplex deurtje van de woning staan en deze vol overmacht uit zijn voegen wrikken. Het team is gespannen...zweet in hun bilnaad als kutvocht op een lekkere geile piemel...in overvloed dus...mooi...Bert vraagt of hij nog even naar JB kan om de spanning van zich af te laten trekken. Het wordt volmondig geweigerd.

Dan vliegt de deur open. "Politie!, politie!" Ze stormen binnen met 8 man. Een imposante verschijning, waar menig zware crimineel toch even met de ogen voor moet knipperen, staat schietklaar om zich heen te turen. De kleine woning staat snel vol, maar dan hebben ze de verdachte in beeld! 1.60 lang, half lang zwart haar, zacht vrouwelijk snoetje en net pas een maand geleden door de bovenbuurman geïmporteerd uit Peru. Het meisje spreekt nauwelijks Nederlands en weet niet wat haar overkomt... Ach gut, leee-vens-gevaarlijk... Dan zegt de teamleider wat iedereen al door zijn zaagsel voelde stromen: "KUT!!! We zitten verkeerd!!! We moeten een verdieping lager zijn!!!"

Hahaha!!! WAT-EEN-EIKELS!!!

Drie jaar vooronderzoek en dan kan je nog niet eens uitvogelen op welke verdieping het kantoor, van het bedrijf wat je onderzoekt, is gevestigd? Wij kregen er hier een slappe piemel van en dat gebeurt ons echt niet snel hoor. Als je zelfs dat nog niet eens voor elkaar krijgt in drie jaar, hoe kan een rechter dan in godsnaam gaan concluderen (over een jaar of 4,5,6) dat er sprake is geweest van een ‘gedegen’ onderzoek? Niet echt een sterk begin dachten wij zo. Benieuwd welke "Sherlock" hier verantwoordelijk voor is, maar echt boeiend is het natuurlijk ook weer niet. Wellicht dat in het vervolg wel een IQ test standaard kan worden afgenomen bij de aanmeldprocedure voor de ambtenarigrij.

En van onze goede vriend Berry Stevens moesten we doorgeven: “VORAL ZO DORGAAN!” ;-)

Stay tuned for more!
Goedkope sexshop

Goedkope sexshop

Door: Zwarte pietjuh @ 2014-11-22 16:42:44
Jan Bik pakt uit met een volledig ingerichte online sexshop.

Net online, dus geniet ervan. Leuke speeltjes, sexy kleding, stijgend lekkere pilletjes en toys 4 girls and boys.

Zoals altijd discreet bestellen met blanco verpakking, mooie kwaliteit voor een zacht prijsje en steeds wisselende aanbiedingen waarbij gratis nog net niet uit onze mond kan vloeien. Maar kijken is dan wel weer GRATIS. Gewoon even rechtsboven de erotische WEBSHOP aanklikken.

Dus kijk maar gauw, want misschien heeft de Sint wel een lekkere staf voor jou!

Ohja, en de pieten die het inpakken zijn ook gewoon zwart bij Jan Bik!
Ja, ja. Daar zijn we weer!

Ja, ja. Daar zijn we weer!

Door: nieuwsaapje @ 2014-10-26 00:55:39
Het is even drukjes geweest bij Jan Bik. 300 hoerenlopers van de overheid kwamen tegelijkertijd binnen. Gekkenhuis zult u begrijpen. Zoveel gezelligheid? Dat kennen ze natuurlijk niet. Enkele schijnen dan ook hun ballen uit hun broek gelachen te hebben. Toen natuurlijk allemaal mooie verhaaltjes in de media... een roddeltje hier en daar. Maar wat is waar? En hoe zit het met onze kant van het verhaal eigenlijk? De bloopers van de officieren van justitie? Of die van het arrestatieteam? Het schandalige handelen van de curator van Givolo B.V.? De undercoveragenten die op surfplanken mee in zee gingen en zich lazarus dronken met bijbehorende foto’s? Of de onjuist handelende rechter-commissarissen?

Genoeg om een eigen Jerry Springer show te beginnen dachten wij zo.
Justitie komt steeds met eenzijdige, onjuiste en frauduleus aangepaste informatie naar buiten in de pers. Zullen we nu eens kijken hoe zij met onze informatie omgaan.

En waarom is er geen arrestatieteam binnengekomen bij die corrupte smeerkazen van de politie en defensie van vorige week? Waarom zijn die niet aangehouden juist net op het moment dat ze op vakantie zijn voor een groot media spektakel? Zoals bij de twee 65 plussers, Jan Bik en zijn vrouw het geval was. Knap hoor, twee "vluchtgevaarlijke en zware criminelen" daar aanhouden. Wat in een simpel hotelletje gebeurde trouwens, waarbij overal het nieuws verspreid werd dat ze in hun prachtige huis (welk huis?) op Tenerife zouden zijn aangehouden. Niet dus, maar 'klinkt wel mooi' zullen ze gedacht hebben.

Waarom worden die ambtenaren slechts geschorst en zitten ze niet vast in voorarrest? Zij hebben, anders dan waar Jan Bik van wordt beschuldigd, OOK mensenlevens in gevaar gebracht door niet deugdelijke apparatuur met een hogere "geld-onder-de-tafel-bonus" voor te laten op deugdelijke apparatuur. Bij defensie hebben we het dan niet over knikkers, maar over legervoertuigen. Bij politie onder andere blaastesten (stomdronken toch door kunnen rijden) en portofoons (niet kunnen communiceren dat er iemand ligt dood te bloeden). Lijkt ons typisch gevalletje: “jij-likt-mijn-ballen-en-ik-de-jouwe!”

U hoort het. We zijn even weg geweest, maar Jan Bik komt terug met nog meer entertainment en in de wandelgangen wordt zelfs al gesproken over een franchise concept... (ja, inderdaad, mailen mag al ;-)

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. En wij van Jan Bik zijn daar eeeeerrug dankbaar voor. En justitie zal daar aaaaaaalle begrip voor hebben uiteraard...

Keep walking!

Tot slot zijn boekenschrijvers en filmmakers bij deze uitgenodigd om contact op te nemen voor het levendige verhaal van Jan Bik. Van het Jappenkamp in Indonesie tot zijn 7e levensjaar, tot onderwijzer, naar eigen boekhandel en afsluitend met 11 sexclubs en zelfbenoemd filosoofje.

Escort dames

Katja
Katja 21jr
90€ p/u
Vera-Delightfull
Vera-Delightfull 29jr
100€ p/u
Nicolle
Nicolle 46jr
70€ p/u
Charissa
Charissa 25jr
350€ p/u

Webcam dames

Nu live super_geil
Super_geil 23jr
23jaar Chat >>
Nu live sweetlatin
Sweetlatin 22jr
22jaar Chat >>
Nu live 22shadow
22shadow 26jr
26jaar Chat >>
Nu live strakkont
Strakkont 40jr
40jaar Chat >>

Sexfilms

Huisvrouw Xelca
Huisvrouw Xelca
Deepthroat brunette
Deepthroat brunette
Explosieve zaaddouche in het lab
Explosieve zaaddouche in het
Puntje bijverdienen
Puntje bijverdienen